WIE ZIJN WE?

Vernieuwend, mensgericht en respectvol

Zijn de meest typerende eigenschappen van Itinera. Van bij de start in 1999 zocht Itinera naar vernieuwing. Eerst als 1 van de eerste loopbaancentra in Vlaanderen, kort daarna als bureau voor Learning & Development,  enkele jaren later als succesvol outplacementkantoor. Sinds een aantal jaren vult Itinera haar HR-diensten aan met Assessment & Development Centers en HR-Consultancy.

Itinera gelooft in…

…  het individuele talent en de kracht van alle medewerkers. ITINERA gelooft dat het ontplooien van dit talent en deze kracht voor iedereen een boeiende en voort-durende ontdekkingstocht is.

Deze ontdekkingstocht gaat niet altijd over rozen want het is een hobbelige bewustwording, een rijk zelf-tot-inzicht komen. Tegelijk vraagt deze verrijkende reis voortdurend om belangrijke keuzes te maken.

ITINERA gelooft heel sterk dat als je doet wat je graag doet, je waarschijnlijk op de juiste plaats zit en er een goed klimaat is voor een positieve evolutie.

En als je doet wat je graag doet dan wordt op termijn ook jouw omgeving hier beter van.

En wat doet ITINERA vandaag ?

ITINERA heeft een ruim aanbod aan HR-diensten die als centrale kenmerken competentiescreening, -ontdekking en -ontwikkeling hebben.

Deze kern vind je terug in al onze coachings, outplacementbegeleidingen, opleidingen, workshops, development centers en  consultancy-opdrachten.

BRIGITTE MORTIER

Outplacementconsulent, coach

ERIK LEENDERS

Trainer, coach

GRIET VANLATEM

Trainer, coach

KAREN VAN HEUCKELOM

Trainer, coach

KEN BAUWENS

Assistent E-Marketing

LIA VAN LIER

coach

LIESBETH BRIERS

Outplacementconsulent, coach

MARLEEN DEBOECK

Trainer, coach, outplacementconsulent

MATHIEU VAN RENTERGEM

Outplacementconsulent, coach

MIEKE TOPPETS

Outplacementconsulent, coach, consultant

SUZANNE KEMPENEERS

Trainer, coach

YVES MERTENS

Trainer, coach

Ons team versterken?

Bekijk onze vacatures