“Hoe houd ik mijn loopbaan werkbaar en houdbaar”

We weten ondertussen dat we met z’n allen langer zullen (moeten) werken want we zijn ook langer fysisch gezond en mentaal sterker dan zo’n 50 jaren geleden. Ons huidig sociaal zekerheidsstelsel kan de stijgende levensduur niet meer blijven financieren als we samen niet langer professioneel actief blijven.

Het wordt daarom alsmaar duidelijker dat er daar voor onze maatschappij en voor onszelf een hele uitdaging ligt.

Maar wat kunnen wij als individu NU reeds doen om ervoor te zorgen dat we gemotiveerd langer aan de slag blijven? Hoe gaan wij er zelf voor zorgen dat onze job en onze loopbaan nog even uitdagend en spannend blijven als bij aanvang ? En hoe gaan we gezond omgaan met werkstress en hoe behouden we een evenwichtige balans tussen privé en werk.

Doel van de workshop :

U krijgt tijdens deze 2-daagse workshop een duidelijker inzicht wat er voor u belangrijk is in om u goed te blijven voelen in uw job en uw loopbaan, wat u moet doen om uw motivatie minstens op peil te houden of zelfs te vergroten en hoe u efficiënt kan omgaan met de (werk)stress.

Hoe doen we dit :

Aan de hand van een ervaringsgerichte en interactieve manier, krijgt u zicht op uw kerntalenten, leert u wat u moet doen om deze efficiënter in te zetten in uw job en/of hoe u ze verder kan ontwikkelen. U ontdekt waardevolle inzichten over uw basis-werkmotivatie, wat uw kernwerkwaarden zijn en wat u moet doen om ervoor te zorgen dat ze vandaag in uw job en loopbaan aan bod blijven komen.

Tevens ontdekt u wat u vandaag reeds kan doen om uw stressbalans in evenwicht te houden en uw veerkracht op een gezond peil te houden.

Wie is je trainer :

Waar?

Britse Lei 15 te 2000 Antwerpen

Kostprijs:

€ 250,- voor de 2 dagen, lesmateriaal, catering en consumptie inbegrepen.

  • Kortingen : je kan deze opleiding ook betalen met een loopbaancheque. Je betaalt dan geen inschrijvingsgeld en je hebt bovendien nog recht op 2 extra uren individuele coaching.
  • Voor info loopbaancheques, klik hier

Catering tijdens de opleidingen.

Tijdens deze opleiding van ITINERA, is er water, koffie of andere frisdranken voorzien. We voorzien een uitgebreide broodjeslunch. De kosten van de catering zijn begrepen in de inschrijvingsprijs.

Na inschrijving via onze website krijg je een automatische inschrijvingsbevestiginsemail. Wij nemen daarna spoedig met jou telefonisch contact op om de inschrijvingsmodaliteiten met jou te overlopen.

Hoe inschrijven?

Schrijf je rechtstreeks in via onze website of telefonisch via 03/218 10 70.