Open Opleidingen

Itinera biedt volgende opleidingen aan in open aanbod.

8 Puzzelstukken om je draagkracht te verhogen

Je komt thuis van je werk en je zegt tegen jezelf: “Ik ben wéér in overdrive gegaan, ik heb mezelf nauwelijks een middagpauze gegund, heb toch weer langer gewerkt dan gepland en nu moet ik snel tijd maken voor de kinderen en het huishouden… “ 

Vraag jij jezelf ook soms af of je dit nog lang kan volhouden? En wil je ontdekken hoe je hier verandering in kan brengen?

Lees meer

Het moderne time management: op zoek naar een evenwicht vanuit persoonlijke kwaliteiten en doelstellingen

Voor alle medewerkers die meer greep willen krijgen op hun tijdsorganisatie en daardoor alle belangrijke taken binnen een haalbare termijn afgewerkt krijgen.

Lees meer

"Jobcrafting : hoe vergroot ik mijn motivatie & energie in mijn werk"

Door kleine wijzigingen in je job aan te brengen, kan je ervoor zorgen dat je motivatie en energie op peil blijven of zelfs vergroten. Daarbij komen spontaan verschillende vragen naar boven zoals:

Wat kan jij NU reeds doen om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd aan de slag blijft? Wat kan jij doen om er zelf voor te zorgen dat je job en loopbaan nog even uitdagend en spannend blijven als bij aanvang ? En hoe ga jij gezond om met werkstress en behoud je een evenwichtige balans tussen privé en werk ? 

Lees meer

Hoe je coachingsvaardigheden verbeteren!

In deze opleiding biedt ITINERA concrete handvatten om je als coach te bekwamen. We blijven stilstaan bij onderwerpen zoals de fases van de coaching, de structuur van het gesprek, de tools die u kan inzetten om het zelfreflectieproces van de coachee te stimuleren, het projectiemechanisme enz.

Lees meer