Gratis infoworkshop:

Wie wint de 'battle of the sexes' op de werkvloer?

Maak kennis met deze opleiding.

Via deze infoworkshop maak je kennis met deze opleiding voor leidinggevenden en HR-verantwoordelijken of andere medewerkers die (mee) verantwoordelijk zijn voor de uitbouw van een personeelsbeleid in de organisatie.


Ook op de werkvloer is de #MeToo beweging niet onopgemerkt voorbij gegaan. Leidinggevenden voelen zich onzeker in het omgaan met humor en stereotypen: wat mag niet meer of kan net wel? Hoe maak je ongepast gedrag bespreekbaar? En hoe zit het met de systemische ondervertegenwoodiging van vrouwen in het managment of in sommige afdelingen? M/V gelijkheid lijkt toch niet vanzelfsprekend anno 2018. Deze middagsessie werpt een licht op onbewuste vooroordelen, humor, gender stereotypen, ....

Wanneer: dinsdag 20 november

Programma:

12u00: Ontvangst
12u20: Presentatie
13u00: Lunch & networking
14u00: Einde

Waar:

Britselei 15 te 2000 Antwerpen | Bereikbaarheid: Klik hier

Wie is uw trainer?

Katrien Van der Heyden  is sociologe met ook een master in gender studies. Ze werkt rondt diverse thema's, zoals interculturele communicatie, gender en gelijke kansen. Naast haar trainingen begeleidt ze ook projecten en organisaties waardoor ze een rijke praktijkervaring toevoegt aan haar interactieve vormingen.