Individueel maatwerk voor Executives en kaderpersoneel

Op weg met een Senior Coach

Voor Executives en kaderpersoneel zet ITINERA enkel haar Senior Coaches in. Deze coaches zijn immers in een individuele outplacement-coaching de belangrijkste tool naast alle andere voorhanden zijnde coachingsinstrumenten zoals psychotechnische testen, proef-assessments, reflectie-oefeningen, opdrachten enz.

Hun kennis, ervaring en methode bieden de deelnemer de mogelijkheid om na een ontslag voor zichzelf een nieuw succesvol pad uit te stippelen dankzij een empathische, doelgerichte en coachende aanpak.

De volledige outplacementbegeleiding wordt bij de start in samenspraak met de deelnemer volledig op maat uitgewerkt op basis van het beschikbare budget. Naast de basiselementen die betrekking hebben op het zoeken en vinden van een nieuwe baan ( opstellen van CV en sollicitatiebrief, voorbereiding interview, uitbouwen van een assessment, leren presenteren, enz) kan de deelnemer tevens genieten van extra coaching thema’s.

Uit de praktijk ervaart ITINERA dat haar deelnemers kiezen voor extra thema’s zoals ‘efficiënt leiderschap’, ‘optimaal time management’, ‘omgaan met stress op de werkplek’, ‘mijn eigen zaak starten’, ‘hoe burn out voorkomen’, ‘kiezen voor energiek evenwicht’, enz.

Maak vrijblijvend kennis maken met een Senior Coach die u zijn/haar manier van werken toelicht tijdens een boeiend introductiegesprek.